Tagrenovering, tagarbejde eller nyt tag i Horsens og omegn

Trænger bygningen til en reparation eller vedligeholdelse, eller leder du efter et firma der kan hjælpe dig med tagrenovering, tagarbejde eller et helt nyt tag nær Horsens eller omegn? Tømrerfirmaet Mads Lauridsen ApS har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Med jævne mellemrum er det nødvendigt med en tagrenovering og at kviste ses efter for skader og utætheder. Bliver skaden for stor kan det være nødvendigt at få et helt nyt tag.

Undgå at små tagproblemer bliver store

Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Tagrenovering er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 23 71 81 17, hvis du ønsker professionel hjælp til dit tag.

Vi kan sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når vi under en gennemgang af taget opdager skader. På den måde kan du også spare penge, ved at komme skaden i forkøbet.​

Overvejer du et nyt tag nær Horsens?

Vi ligger nyt tag i:

  • Horsens
  • Aarhus
  • Silkeborg
  • Brande
  • Vejle
  • Hedensted
  • Give
  • Resten af Østjylland

Kontakt os for tagarbejde, en tagrenovering eller nyt tag

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag? Uanset om du leder efter en tømrerfirma som kan hjælpe dig med tagarbejde, tagrenovering eller udarbejdelse af et helt nyt tag nær Horsens, så står vi hos tømrerfirmaet Mads Lauridsen til rådighed.

Du kan kontakte os ved at ringe ind til 23 71 81 17 eller ved at skrive en mail til mads@madslauridsen.dk. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Kontakt Mads Lauridsen ApS

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud eller en vurdering af en opgave. Ring eller skriv til og vi kigger på det.

Vesterskovvej 39
8700 Horsens

Tlf. nr.: 23 71 81 17
Mail: mads@madslauridsen.dk
CVR nr.: 31587042

Eller brug vores kontaktformular og vi vender tilbage på jeres henvendelse.

    Tømrerfirmaet Mads Lauridsen